Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Κύπρος και Ισραήλ υπέγραψαν συμφωνία για την μεταξύ τους ΑΟΖ!

ImageΥπογράφηκε η συμφωνία μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ για καθορισμό της ΑΟΖ της Κύπρου. Μετά τη συνάντηση οι Μάρκος Κυπριανού και Αντώνης Πασχαλίδης είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Ισραηλινό Υπουργό Ούζι Λαντάου κατά την οποία ο Υπουργός Εμπορίου του διεμήνυσε την πρόθεση του να επεκταθεί η συνεργασία των δύο χωρών τόσο σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών όσο και στον τουρισμό. Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε αποδεκτή από τον Oύζι Λαντάου που δήλωσε πρόθυμος να αναπτυχθούν περαιτέρω συμφωνίες.
Η συμφωνία κρίνεται εξαιρετικής σημασίας και για τις δύο χώρες αφού μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζει και τα όρια της εκμετάλλευσης του οικοπέδου 12 από την αμερικανική NOBLE ENERGY αλλά και των άλλων δυο οικοπέδων που γειτνιάζουν και ανήκουν στον Ισραήλ. Ήδη η εταιρεία διεξάγει έρευνες στο κοίτασμα Λεβιάθαν, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κυπριακό οικόπεδο, όπου σύμφωνα με τις ενδείξεις, υπάρχουν μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου