Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής στο πλευρό των κατοίκων της Λαυρεωτικής για τα Χ.Υ.Τ.Α.!

Στο πλευρό των κατοίκων της Κερατέας, που διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση Χ.Υ.Τ.Α. στην περιοχή του Οβρυοκάστρου, στέκεται με ανακοίνωσή της η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.


Ενημερώνοντας το Νομαρχιακό Συμβούλιο ο νομάρχης, Λεωνίδας Κουρής, αναφέρθηκε εκτενώς στα επεισόδια του Σαββατοκύριακου και επεσήμανε ότι αν και είχε κληθεί στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Κερατέας, Σταύρος Ιατρού τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να παραστεί, γιατί είχαν ξεσπάσει και πάλι επεισόδια (βράδυ Δευτέρας) από επέμβαση των Μ.Α.Τ. πολύ μακριά από τον χώρο των Χ.Υ.Τ.Α.

«Όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν τα σώματα ασφαλείας από δυνάμεις προστασίας των πολιτών σε δυνάμεις προστασίας των εργολάβων καταδικάζονται στην συνείδηση του πολίτη», είπε ο κ. Κουρής.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής αποφάσισε ομόφωνα:

- Να συμπαρασταθεί στους πολίτες και τον Δήμο Κερατέας

- Να απαιτήσει την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων, μετά την δικαστική απόφαση για αναστολή εργασιών στο χώρο του Χ.Υ.Τ.Α.

- Να ζητήσει την παρέμβαση της εισαγγελικής αρχής για τον σεβασμό των δικαστικών αποφάσεων που θα οδηγήσει σε εκτόνωση της εκρηκτικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου