Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η ΟΝΝΕΔ Λαυρεωτικής ενάντια στη δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α. στον αρχαιολογικό χώρο ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Κερατέας!


Μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων έχουν καταλάβει εδώ και δύο μέρες τον ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και παραμένουν συνεχώς εκεί προσπαθώντας να επικουρήσουν σε ένα τεράστιο έγκλημα της πολιτείας, τη δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α. σε έναν χώρο που κανονικά θα έπρεπε να προστατεύεται από τις κείμενες νομικές διατάξεις και το ίδιο το κράτος - του οποίου πολιτισμική κληρονομιά αποτελεί ο χώρος! Το έγκλημα της χωματερής ξεκίνησε και πρέπει να ολοκληρωθεί από την - κατά τα άλλα - "πράσινη" κυβέρνηση του ΔΝΤ, της Τρόϊκας, της λιτότητας, της πείνας και της εθνικής ταπείνωσης/υποδούλωσης!

Η ΟΝΝΕΔ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΖΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ Χ.Υ.Τ.Α. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ!"

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λαυρεωτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου