Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πετροπόλεμος και οδομαχίες στην Κερατέα για το Χ.Υ.Τ.Α.!

Νέος γύρος επεισοδίων στην περιοχή της Κερατέας όπου είναι προγραμματισμένο να δημιουργηθεί Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων. Κάτοικοι που αντιδρούν στη δημιουργία του ΧΥΤΑ συγκρούστηκαν με αστυνομικούς με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικροτραυματισμοί.

 

Νέος γύρος επεισοδίων στην Κερατέα

Χθες είχαν σημειωθεί πάλι επεισόδια στο ίδιο σημείο όταν πέρασαν τα μηχανήματα που θα κατασκευάσουν τον ΧΥΤΑ. Οι κάτοικοι, με επικεφαλής τη δημοτική αρχή, είχαν κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στο ΧΥΤΑ με υδροφόρες και αυτοκίνητα και δεν άφηναν τα μηχανήματα να φθάσουν στο χώρο της χωματερής. Η δημοτική αρχή της περιοχής έχει προσφύγει δικαστικώς υποστηρίζοντας ότι η περιοχή είναι αρχαιολογικός χώρος.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=46442949

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου