Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Σάλος στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο που εμπλέκεται ο Υφυπουργός Παιδείας!''Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" κε Πανάρετε;

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας 'Δημοκρατία', η οποία αποκαλύπτει πως ο Υφυπουργός Παιδείας Ι. Πανάρετος για περισσότερο από μια δεκαετία έχει στήσει στην ΑΣΟΕΕ το δικό του καθεστώς οικογενειοκρατείας.

Ο κ. Πανάρετος φέρεται να εκλέχθηκε στη θέση του Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής το 1991 όταν Πρόεδρος εκεί ήταν η σύζυγος του κα. Ευδοκία Ξεκαλάκη. 

Η συνέχεια μοιάζει απίστευτη για τον άνθρωπο που σήμερα εγκαλεί τα μισά Ιδρύματα της χώρας, καθώς επί μία δεκαετία αυτός και η σύζυγος του εναλλάσονταν στην Προεδρεία του Τμήματος στήνοντας ένα απίστευτο μηχανισμό. 

Μάλιστα, τις φορές που ήταν η σειρά της κας Ξεκαλάκη να διατελέσει Πρόεδρος, ο κος. Πανάρετος αναλάμβανε κρατικές θέσεις που είχαν άμεση επαφή με το χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης. 

Και το γαϊτανάκι της ανηθικότητας του κατά τα άλλα σερίφη της νομιμότητας στα ΑΕΙ συνεχίζεται καθώς κατά τη θητεία του Υφυπουργού ως Προέδρου του Τμήματος Στατιστικής φοίτησε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του και ο γιος του. 

Μιλάμε δηλαδή για παρόμοια περίπτωση με αυτή του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας για την οποία ο κος. Πανάρετος εγκαλεί σήμερα ολόκληρο το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
Άραγε, για την κα. Διαμαντοπούλου και το ΠΑΣΟΚ ισχύει το αξιώμα ''ό,τι νόμιμο είναι και ηθικό"; Μήπως ήρθε η ώρα να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο και να μην κρύβουν τις αδυναμίες τους πίσω από σκάνδαλα άλλων;


http://elpidablog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου