Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η "πράσινη" Siemens ανησυχεί την κυβέρνηση!


Αρκετά ανήσυχος εμφανίστηκε σήμερα ο Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της βουλής που διερευνά το πράσινο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) σκάνδαλο της Siemens  Σήφης Βαλυράκης.
Ενώ μέχρι τώρα επιτίθονταν λάβρος εναντίον της δικαιοσύνης, σήμερα ήταν αρκετά ήρεμος και άφησε όλες τις «αιχμές» που εισέπραξε να πέσουν στο…γυαλό.!
Βέβαια δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή πήρε κάποιο «μήνυμα» από τη χθεσινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια για το Βατοπέδι, ή κάποιοι του τράβηξαν το αυτάκι… από δικαιοσύνη μεριά…!
Όπως πάντως και ν΄ άχει  ο κ. Βαλυράκης ήταν ολιγομίλητος και ιδιαίτερα… «κατανοητός»!!
Αρχικά, ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχουν περιέλθει στα αρχεία της εξεταστικής Επιτροπής τα ένδεκα χειρόγραφα έγγραφα με τους λογαριασμούς Κουτσενρόιτερ μέσω της ελληνικής Δικαιοσύνης.
Ήταν η απάντησή του στη χθεσινή αποκάλυψη από πλευράς της εφέτου-ανακρίτριας Μαρίας Νικολακέα ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα έχουν αποσταλεί από τον περασμένο Μάρτιο στη Βουλή…
Και το χειρότερο; Έβαλε έναν φουκαρά υπάλληλο της Βουλής να υπογράψει χαρτί με το οποίο να διαβεβαιώνει ότι μετά από έρευνα (!) δεν έχουν παραληφθεί τέτοια έγγραφα…(το 11σέλιδο )!
Στη συνέχεια όμως είπε πως ούτε τα έχει δει, ούτε τα έχει αλλά και δεν υπάρχουν στον φάκελο Κουτσενρόιτερ…
Και στο τέλος ο κ. Βαλυράκης δεν άντεξε και δεν απέκλεισε να βρεθούν τα έγγραφα «διασκορπισμένα σε άλλους φακέλους…» (αδειάζοντας τον καημένο τον υπάλληλο…)!
Κλείνοντας τη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους ο κ. Βλυράκης ρωτήθηκε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης εκφράζει αμφιβολίες για τη δυνατότητα να επιβληθεί πρόστιμο στη Siemens αναδρομικά…
Τι απάντησε; «Εγώ το δικό μου χρέος το έκανα. Περιμένω να δω, τι θα κάνει η εκτελεστική εξουσία»…
Ελήφθη…όβερ…!!!

http://www.antinews.gr/?p=71963&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AntiWeblog+%28ANTI+WEBLOG%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου