Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Συντρίμια γίνεται ο συνδυασμός του Τατούλη!Άρχισαν τα όργανα της κατάρρευσης για έναν μεγάλο οργανοπαίκτη...


Πριν από λίγη ώρα τελείωσε επισήμως ο Τατούλης! Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαραβάκος με μια αιχμηρή δήλωση ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συνδυασμό του Τατούλη. Ο λόγος; Από την στιγμή που αποφάσισε να συμπαραταχθεί με τον πρώην υπουργό, έβρισκε παντού κλειστές πόρτες. Ο Τατούλης δεν απαντούσε ούτε στο τηλέφωνο. Στις εκλογές δε της Κυριακής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, έδωσε σύμφωνα με τον Σαραβάκο "γραμμή" να υπονομευτούν όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης του πρώην νομάρχη Αργολίδας. «Ο Τατούλης είναι επικίνδυνος για την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Δημήτρης Σαραβάκος. Όπως, είναι λογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ταφόπλακα για τον Τατούλη, αφού, εκτός των άλλων, έρχεται να επιβεβαιώσει το πώς συμπεριφέρεται στους συνεργάτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαραβάκος δεν πρόκειται να κάνει δήλωση στήριξης του Δράκου.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ
Ως Επικεφαλής του συνεργαζόμενου Συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» με τον Συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη ευχαριστώ θερμά τους φίλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Η «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» αφού αξιολόγησε:
1) Το πρόγραμμα της «Νέας Πελοποννήσου» του Πέτρου Τατούλη, το οποίο δεν περιέχει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες προτάσεις όπως είχε συμφωνηθεί,
2) Την μονομερή και απροκάλυπτη παρέμβαση στήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων, με αποτέλεσμα την εκλογή Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων προερχομένων μόνο από το ΠΑΣΟΚ, και οι Σύμβουλοι πλέον του συνδυασμού Τατούλη να ανήκουν μόνο σε ένα κόμμα, χάνοντας έτσι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ δομή με την οποία ξεκινήσαμε,

ΑΠΟΣΥΡΕΙ την στήριξη της από την «Νέα Πελοπόννησο» και ζητά από τους πολίτες την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη στις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου