Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Πολιτική συντριβή για το Μίχα και το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά!

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στον Πειραιά ο Γ. Μίχας συγκεντρώνει μόλις 29,5%, ο Β. Μιχαλολιάκος 23% και ο Π. Μαντούβαλος 18,8% ενώ πολύ υψηλό είναι και το ποσοστό της υποψήφιας του ΚΚΕ Ελπ. Παντελάκη 14,8%. Ο συσχετισμός αυτός αποτελεί πολιτική συντριβή για τον Γ. Μίχα που ξεκίνησε με ποσοστά άνω του 40% και τώρα βλέπει να χάνει το δήμο στο β΄ γύρο!

Ενδεικτική ήταν η αμηχανία έως πανικός στις χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του. Υπό ορισμένες συνθήκες και σωστούς χειρισμούς ο Β. Μιχαλολιάκος μπορεί να καλύψει τις 6 μονάδες, να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να βγει δήμαρχος. 
Άλλωστε ο Μαντούβαλος δεν έχει λόγους πια να έχει απέναντι το Μιχαλολιάκο! Αυτή η προοπτική δεν οφείλεται τόσο στο γενικά βαρύ κλίμα για το κυβερνών κόμμα όσο στα εγκληματικά λάθη του ίδιου του κ. Μίχα που αποδεικνύεται -μετά τον Π. Φασούλα- μοιραίος άνθρωπος για το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά.

http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_644.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου