Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Σαρωτική νίκη με ανατροπή για το Γιώργο Χριστόπουλο σε Ραφήνα-Πικέρμι!

Σαρωτικός ήταν στην αναμέτρηση του β΄ γύρου σε Ραφήνα-Πικέρμι ο Γιώργος Χριστόπουλος κερδίζοντας με εντυπωσιακή άνεση τη μάχη για τη δημαρχία! Ο κος Χριστόπουλος με το συνδυασμό Δημοτική Αλλαγή κατάφεραν να κερδίσουν 16 (!) έδρες στο νέο δημοτικό Συμβούλιο, έναντι 9 του βασικού αντιπάλου του. Το τι επακολούθησε τη μεγάλη αυτή νίκη, που απάλλαξε μετά από 16 ολόκληρα χρόνια την περιοχή από τα δεσμά ενός εν γένει αδιάφορου και ανάξιου δημάρχου, υπερασπιστή της πολιτικής της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και φανατικού πολέμιου κάθε έργου που θα έφερνε ανάπτυξη στην περιοχή, δεν περιγράφεται. Έξω από το εκλογικό κέντρο του Γ.Χριστόπουλου στήθηκαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από εκατοντάδες κατοίκους της Ραφήνας, ενώ οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν  και στο Πικέρμι. Ο νέος δήμαρχος κατευθύνθηκε άμεσα και στις δύο κοινότητες του νέου δήμου, όπου και ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του και έδωσε το στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσει η νέα δημοτική αρχή. Δείτε τα video:


Η πανηγυρική βραδιά ολοκληρώθηκε με ξέφρενους εορτασμούς μέχρι πρωίας σε bar της περιοχής, όπου ο νέος δήμαρχος παρέθεσε κέρασμα σε όλους όσους τον στήριξαν σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο και έδωσαν μαζί του τη νικηφόρα μάχη!

Δείτε τα αποτελέσματα:
http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{%22page%22:%22level%22,%22params%22:{%22level%22:%22dhm_d%22,%22id%22:9224}}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου