Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Οι αλλοδαποί βγάζουν δήμαρχο τον Κεχαγιόγλου;

Η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στη Ραφήνα έγινε τελικά πράξη, πλην όμως το κυβερνών κόμμα είχε αντίθετη άποψη...Χαρακτηριστικά λοιπόν αναφέρουμε πως το σύνολο των ψήφων διαφοράς υπέρ του κου Κεχαγιόγλου στην προηγούμενη εκλογή του (2006) εξανεμίστηκε πλήρως! Παρ'όλα αυτά, κατά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στο νέο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο Ανδρέας Κεχαγιόγλου προηγείται κατά τρεις  περίπου ποσοστιαίες μονάδες.
Πώς γίνεται αυτό; Όλα έδειχναν πως ο Γιώργος Χριστόπουλος θα έπαιρνε βραχεία κεφαλή χθες και πως την επόμενη Κυριακή θα εξελέγετο νέος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου. Το αποτέλεσμα όμως αντιστράφηκε από τη στιγμή που καταμετρήθηκαν οι κάλπες από τα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν οι αλλοδαποί!  Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ φρόντισε, μοιράζοντας "ανιδιοτελώς" ελληνική ιθαγένεια σε κάθε αλλοδαπό κάτοικο αυτής της χώρας, να διαμορφώσει υπέρ της τα εκλογικά αποτελέσματα στο σύνολο της επικράτειας.
Συγχαρητήρια λοιπόν στον ανθέλληνα πρωθυπουργό! Μπορεί να κράτησε έτσι (γιατί μόνο έτσι μπορούσε!) το μεγαλύτερο ποσοστό ανάμεσα στο σύνολο των κομμάτων που αναμετρήθηκαν στην κάλπη, αλλά αυτό συνεπάγεται αλλοίωση της βούλησης του ελληνικού λαού ο οποίος ξέρει να κρίνει και τον μαύρισε!
Όσο για τον κύριο Κεχαγιόγλου μπορεί να μπαίνει με προβάδισμα στο β' γύρο, αλλά αν θεωρήσει δεδομένη τη νίκη του μπορεί η κάλπη να τον διαψεύσει! Ο Γιώργος Χριστόπουλος ήταν το φαβορί και παραμένει ο μόνος έτοιμος να αναλάβει το νέο δήμο. Και όσον αφορά το μέχρι πρότινος εκλογικό σώμα της Ραφήνας αποδείχτηκε περίτρανα πως συμμερίζονται την ίδια γνώμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου