Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Αντί να κρυφτεί για τα ανομήματά του θέλει και Δημαρχία!


Στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου συζητήθηκε σήμερα η αναίρεση που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, η οποία οδήγησε στην αθώωση του τέως βουλευτή της ΝΔ και ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, Πέτρου Μαντούβαλου.
Ο κ. Μαντούβαλος εμπλέκεται στην την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, που είχε κεντρικό πρόσωπο τον φυγόδικο επιχειρηματία Γ. Μπολέτση.
Ο εισαγγελέας της έδρας συντάχθηκε με τις θέσεις του κ. Τέντε ο οποίος έχει υποστηρίξει ότι η απόφαση του Εφετείου κατά το σκέλος που αθώωσε τον κ. Μαντούβαλο δεν έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία. Ο κ. Μαντούβαλος υποστήριξε ότι ορθά αθωώθηκε και ότι η απόφαση του Εφετείου Αθηνών είναι πλήρως εμπεριστατωμένη.
Ο Π. Μαντούβαλος, στο Εφετείο, αντιμετώπιζε τις κατηγορίες του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, της απόπειρας απάτης, της απόπειρας παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων και της ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας.
Η απόφαση του Ποινικού Τμήματος αναμένεται να εκδοθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου