Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Σκόπια: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης στις 16/12!

   Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Γκρούεφσκι καταθέτει στις 16 Δεκεμβρίου η αξιωματική αντιπολίτευση στην ΠΓΔΜ. Ωστόσο, με δεδομένη την ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διαθέτει το κυβερνητικό κόμμα, η πρόταση μομφής δεν έχει καμία τύχη, σημειώνουν πολιτικοί αναλυτές στα Σκόπια.
    Όπως ανέφερε ο αρχηγός της «Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης» (SDSM), Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματος του το βράδυ της Κυριακής στην πόλη Στιπ, η πρόταση μομφής θα κατατεθεί λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης στη χώρα και της στασιμότητας της ευρωπαϊκής και ευρωατλαντικής πορείας της ΠΓΔΜ, για την οποία η αντιπολίτευση επιρρίπτει τις ευθύνες αποκλειστικά στην κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι.
    «Η κυβέρνηση αυτή εδώ και πέντε χρόνια μας υπόσχεται ότι θα ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, όμως η όλη πορεία της χώρας προς την κατεύθυνση αυτή δεν μετατοπίστηκε ούτε πέντε εκατοστά. Όλοι γύρω μας προοδεύουν και μόνον εμείς παραμένουμε καθηλωμένοι. Η κυβέρνηση μας λέει ότι αυτό οφείλεται στην εκκρεμότητα της ονομασίας με την Ελλάδα. Αυτοανακηρύχθηκαν πατριώτες και εμάς μας αποκαλούν προδότες», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Τσερβένκοφσκι.
    Πέραν αυτού, το κόμμα VMRO-DPMNE, του οποίου ηγείται ο Ν. Γκρούεφσκι, παρά το γεγονός ότι εμφανίζει κάποια κάμψη, προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης SDSM!
 
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1900480

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου