Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα σκανδαλώδης σκοπιμότητα ή προχειρότητα: Στα...greeklish τα περιεχόμενα των σχολικών DVD!

Επιβεβαιώνεται ο Αντώνης Σαμαράς που μίλησε για μαθητευόμενους διεθνιστές!




Δεν φτάνει που τα σχολεία είναι τα περισσότερα χωρίς βιβλία και η χρονιά έχει ξεκινήσει με ... dvd , έρχεται νέο "λάθος" (;;;) του Υπουργείου Παιδείας να ταράξει τα νερά. Τα περιεχόμενα των σχολικών dvd είναι γραμμένα στα ....greeklish, εγείροντας απορίες για την σκοπιμότητα ή την αμέλεια του Υπουργείου!

Η νέα αυτή "γκάφα" δείχνει την εγκληματική προχειρότητα ή σκοπιμότητα με την οποία ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, υποθηκεύοντας επί της ουσίας, σε εκπαιδευτικό επίπεδο τα παιδιά που θα κάτσουν στα θρανία. Έτσι επιβεβαιώνεται, δυστυχώς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς που από το βήμα της ΔΕΘ μίλησε για μαθητευόμενους διεθνιστές και όχι νέα ελληνόπουλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου