Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δεύτερη καταγγελία για "μαγειρεμένο" έλλειμμα από μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας!

Μετά τις καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά για σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 με ΣΚΟΠΟ τη λήψη δυσβάσταχτων μέτρων εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας, ο οικονομολόγος και μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ Κώστας Σκορδάς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια ως αυθαίρετο τον χωρίς επεξεργασία συνυπολογισμό των ΔΕΚΟ στο έλλειμμα από το πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ!


"Το αναθεωρημένο κατά τον τρόπο αυτό έλλειμμα του 2009 διαβιβάστηκε από τον πρόεδρο της Αρχής στη Eurostat, η οποία εν συνεχεία προέβη στην υιοθέτηση και ανακοίνωσή του", αναφέρει σε υπόμνημά του προς τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία σήμερα καταθέτει ο πρόεδρος της Αρχής. Σκανδαλωδώς τα υπόλοιπα 6 μέλη της δεν έχουν κληθεί να παραστούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου