Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μέγα σκάνδαλο!!! 2.640.000 ευρώ bonus πληρωμή έδωσε η Διαμαντοπούλου στους εργαζόμενους του Υπουργείου της και 40.000 ευρώ σε προσωπικό του ΟΕΔΒ!


Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες και γραπτά στοιχεία του Kontra channel η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ενέκρινε την πληρωμή του εξωπραγματικού ποσού των 2.640.000 ευρώ σαν extra αμοιβή στους εργαζόμενους του Υπουργείου της!

Ο λόγος; Οι υπάλληλοι αυτοί συμμετείχαν στην οργάνωση και υλοποίησης της διαδικασίας των πανελληνίων εξετάσεων...Ας πληρώνουμε λοιπόν (με λογικές πάντα της κυβερνητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ!) extra κάθε χαραμοφάη ρουσφετολογικά "βολεμένου" του δημοσίου όταν απλά...κάνει τη δουλειά του!

Επιπλέον, εξωφρενικά σκανδαλώδης είναι και η bonus πληρωμή του ποσού των 40.000 ευρώ περίπου σε προσωπικό του ΟΕΔΒ...Μα δεν είναι αυτός ο Οργανισμός κυρία Διαμαντοπούλου που, σε συνδυασμό με τη δική σας ανικανότητα, άφησε για πρώτη φορά τα ελληνόπουλα χωρίς σχολικά βιβλία από το 1947;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου