Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πάνος Καμμένος: "Υποβάλλω μήνυση στους Παπανδρέου για το σκάνδαλο που σχεδίασαν με τα CDS!"


Στην αντεπίθεση περνά ο Πάνος Καμμένος μετά και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Αριστέας Μπουγάτσου στη σημερινή "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", για την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου σε εταιρία που διαχιρίζεται κεφάλαια (CDS) σε βάρος της Ελλάδας.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αποκάλυψε ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά των Παπανδρέου και θα ζητήσει να τη...συνυπογράψουν κι όσοι Έλληνες πολίτες το επιθυμούν.

"Αφιερώνω σε όσους με πολέμησαν το τραγούδι οι "Ιππεις της Πύλου" και καλώ τους Έλληνες να πάρουμε όλοι μαζί πίσω την Ελλάδα που μας έκλεψαν. Έχω 4 βαλίτσες με στοιχεία που αποδεικνύουν το βρώμικο στήσιμο με τα CDS!.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου