Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστρέφει σαν τον θείο του ο Καραμανλής πιο σκληρός από ποτέ;


Ορισμένοι πιθανότατα να μιλήσουν για απλοϊκότητα και ονειρα θερινής νυκτός. Η γενικότερη όμως πολιτική της Νέας Δημοκρατίας κάνει πολλούς να αναπολούν την διακυβέρνηση Καραμανλή. Τόσο δέ οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις και το σχέδιο εξόντωσης του τότε πρωθυπουργού οσο και η πληρης ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης κάνουν πολλούς να εικάζουν οτι η επιστροφή Καραμανλή στην πολιτική σκηνη, ειναι απλως θέμα χρόνου...


Επιπροσθέτως, τοσο η τακτική που ακολουθουν ορισμένοι βασιλικοτεροι του βασιλεως που βρίσκονται στο περιβαλλον του Αντώνη Σαμαρά ,να απαξιώνουν συνεχώς με παραπολιτικες ανοησίες στελέχη της κυβέρνησης Καραμανλή, διαμορφώνει κλίμα εσωκομματικής συγκρουσης, που φυσικα κάθε αλλο παρα ευνοεί τις προσπαθειες του σημερινου προεδρου της Νέας Δημοκρατιας ,να σχηματοποιησει μια ενιαια πολιτική πλατφόρμα και να αντιμετωπίσει ουσιαστικα την κυβερνητική «πολιτική».


Ο ιδιος ο Κ.Καραμανλής δέν θελει ουτε να ακούει για διεκδικήσεις αξιωμάτων και οφίτσιων.Σημειώνουν παντως με νόημα οσοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα του και το πως κινειται πως την ιδια «αποστροφη»επιδείκνυε και οταν οι παλαιοι βαρώνοι της παρατάξεως του προτειναν να ειναι υποψηφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατιας.Ειχε αφησει τοτε να εννοηθεί οτι μονον εαν εχει την απολυτη πλειοψηφία των μελων της κοινοβουλευτικης ομάδας θα το σκεφτόταν...Κατι που εγινε στην συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου