Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Η εταιρεία του συζύγου της Διαμαντοπούλου θα φτιάξει τα σχολικά cd's χρεώνοντάς τα 7 φορές πάνω από το κόστος τους!


Η αναπαραγωγή των cds των βιβλίων που θα μοιραστούν στα σχολεία αντί για βιβλία (η ίδια η Διαμαντοπούλου φρόντισε προσωπικά για αυτό!) θα γίνει από εταιρεία του συζύγου της Υπουργού Παιδείας με το απαραίτητο υπερκέρδος!


Ο Πρόεδρος της Γ ΕΛΜΕ Αθήνας κ.Κόκλας κατήγγειλε ότι η αναπαραγωγή των cds που θα μοιραστούν στα σχολεία θα γίνει από εταιρεία του συζύγου της Αννούλας και θα στοιχίσουν 5 ευρώ το ένα (τιμή αγοράς ενός κενού στην αγορά 0,75ευρώ)" Το συνολικό κόστος παρεπιπτοντως για το υπουργείο θα είναι 220.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου