Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ της διαχρονικής ενοχής του ΠΑΣΟΚ για το σήμερα!


ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ"

 ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι τα μεγαλύτερα ΑΡΝΗΤΙΚΑ ρεκορ της Ελληνικής οικονομίας καταγράφηκαν σχεδόν όλα την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας απο το "κόμμα του λαού και του εργάτη". Ο παραπάνω πίνακας "τα λέει όλα" σχετικά με τα αποτελέσματα των πολιτικών του κινήματος κατα την εικοσαετία της αλλαγής, κατα την οποία συντελέσθη η μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή που έχει γνωρίσει απο την ίδρυση του το Ελληνικό κράτος!


Επίσης δε μπορεί να είναι τυχαίο πως τα μόνα θετικά ρεκόρ που παρατηρούνται από το 1975 και μετά (με σταθερή δημοκρατία δηλαδή) τα συναντάμε μόνο επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας (Δημόσιο χρέος - 1975, Ανεργία - 1977, Κατά κεφαλήν ΑΕΠ - 2006!) και συγκεκριμένα επί πρωθυπουργιών Καραμανλή!

Για οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο, η απλή παρατήρηση του παραπάνω πίνακα αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η έκταση της καταστροφής που έλαβε χώρα κατα την περίοδο της "σοσιαλιστικής αλλαγής", περίοδο μάλιστα όπου εισέρρευσαν οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ κοινοτικοί πόροι απο την Ε.Ε. στην χώρα μας.

Ο παραπάνω πίνακας αποδεικνύει με τον πλέον αδιάψευστο και κρυστάλλινο τρόπο,τον αληθινό ρόλο του πράκτορα Ανδρέα Παπανδρέου απέναντι στον Ελληνισμό και σε αυτή την έρμη χώρα.


Αφιερωμένος εξαιρετικά σε όλους όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ κατα την περίοδο της αλλαγής. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες (εάν τους έχει απομείνει έστω και ίχνος ευσυνειδησίας), και ας κάτσουν να αναρωτηθούν γιατί η χώρα μας αποτελεί απο το 1981 τον ουραγό της Ευρώπης σε ανάπτυξη, γιατί οι μισθοί είναι σε τριτοκοσμικά επίπεδα εν συγκρίσει με τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης, γιατί το κράτος αδυνατεί να στηρίξει τους αδυνάτους, γιατί το δημογραφικό πρόβλημα γιγαντώνεται, γιατί το κόστος ζωής έχει γίνει δυσβάστακτο, γιατί εδώ και 20 χρόνια οι "λιτότητες" αδυνατούν να καλύψουν τα ελλείματα της "οκταετίας του μελιού" 1981-1989. Ελλείματα τα οποία κληρονομούν οι νέες γενεές και καλούνται να πληρώσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου