Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Απολύσεις στο δημόσιο έρχονται ταχαίως!


Οι δραματικές εξελίξεις στην οικονομία, με την απειλή της μη εκταμίευσης της 6ης δόσης και το φόβο στάσης πληρωμών, οδηγεί σε αδιέξοδο την ελληνική κυβέρνηση η οποία μελετά το ενδεχόμενο επιβολής νέων επίπονων μέτρων τα οποία θα "γονατίσουν" ακόμα περισσότερο τους πολίτες. 
Ο υπουργός Οικονομικών δέχτηκεσφοδρή επίθεση στο χθεσινό Ecofin, ακόμα και ύβρεις κατά της Ελλάδας από τους δανειστές οι οποίοι χαρακτήρισαν τους Έλληνες αναξιόπιστους.
«Μας κοροϊδεύετε δύο χρόνια τώρα, έχετε κάνει τους Έλληνες να μην πληρώνουν φόρους», φώναζαν στη συνεδρίαση οι δανειστές.
Οι εταίροι ζητούν επιτακτικά νέα μέτρα, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για αίτημα επίσπευσης των απολύσεων στο Δημόσιο. Η κυβέρνηση φυσικά είναι διατεθειμένη να μην υπολογίσει για ακόμα μια φορά τους πολίτες και να επιβάλει και νέα μέτρα προκειμένου να ικανοποιήσει τους δανειστές.
Πλέον η κυβέρνηση καλείται να μελετήσει την επιβολή νέων εισπρακτικών μέτρων με νέους φόρους σε ποτά καύσιμα, τσιγάρα, ενώ η μειώσεις μισθών με πρώτα «θύματα» τους δημοσίους υπαλλήλους είναι πλέον αναπόφευκτες.

«Διώξτε τώρα όσους προσλάβατε πέρσι και φέτος» φώναζαν επιτακτικά στη συνεδρίαση οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου