Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σε αδιέξοδο το υπ. Παιδείας, αναποτελεσματική η λύση φωτοτυπιών και dvd αντί σχολικών βιβλίων!



Σε αδιέξοδο βρίσκεται η υπ. Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου η οποία έσπευσε αβίαστα να υιοθετήσει την εισήγηση των στελεχών της να χρησιμοποιηθούν στη διδασκαλία των μαθημάτων dvd και φωτοτυπίες μέχρι να πάρουν οι μαθητές στα χέρια τους τα βιβλία.

Η κ. Διαμαντοπούλου έχει λάβει μηνύματα από στελέχη εκπαίδευσης και «μάχιμους» εκπαιδευτικούς που συγκλίνουν σε μια διαπίστωση: «οι δύο αυτές λύσεις δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν πρακτικά».
Στο "τραπέζι" της κ. Διαμαντοπούλου έπεσε και μια Τρίτη συμπληρωματική πρόταση η οποία εξετάζεται σοβαρά , προκειμένου να μειωθεί δραστικά η απαίτηση αναπαραγωγής στα φωτοτυπικά μηχανήματα των βιβλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου