Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Κόλαφος η Eurostat για την καταστροφική πολιτική Παπανδρέου - Παπαδήμου!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Καταστροφική αποδεικνύεται η πολιτική Παπανδρέου και του συμβούλου του Παπαδήμου για τα ελληνικά νοικοκυριά αφού όπως αποδεικνύεται από τα επίσημα στατιστικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης όχι μόνο η Ελλάδα κατέχει το αρνητικό ρεκόρ στην αγοραστική δύναμη αλλά αναδεικνύεται και ευρω – πρωταθλήτρια στην ακρίβεια.

Σύμφωνα με την απάντηση του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου κ. Νταλί στον ευρωβουλευτή της ΝΔ Κώστα Πουπάκη , η μείωση του ΑΕΠ για το 2011 ανέρχεται στο 5,5 % (!) και είναι η μεγαλύτερη στην Ε.Ε. των 27 μελών ενώ περαιτέρω δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για το 2012 όπου προβλέπεται νέα μείωση της τάξης του 2,3% του ΑΕΠ και 4,3% για την καταναλωτική δαπάνη.

Η πρόσθετη επιβάρυνση για στέγαση , νερό , ηλεκτρικό , ανήλθε στο 9,9% , στα αλκοολούχα και τα τσιγάρα στο 5,6% και σε εστίαση - ξενοδοχεία στο 2,7%. Κι όλα αυτά την ώρα που επισήμως το μέσο εισόδημα μειώθηκε κατά 12% σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΔΓ
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου