Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Με Γκαουλάιτερ μας απειλούν οι Γερμανοί!


athen1941 02
Και όμως οι Γερμανοί ψάχνονται για να μας βάλουν και... ανώτατο διοικητή κατοχικών δυνάμεων.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Χριστιανοδημοκρατών, Φόλκερ Κάουντερ, ο οποίος ευθέως απείλησε την Ελλάδα λόγω ελλιπών μεταρρυθμιστικών κινήσεων με διακοπή της βοήθειας.
«Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι: Λεφτά θα υπάρχουν μόνον αν το κράτος διοικείται αυστηρότητα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να εγκατασταθεί στην χώρα ένας Επίτροπος, εντεταλμένος της Ε.Ε. ή των χωρών της Ευρωζώνης» είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός πολιτικός εκφραστής των συμφερόντων Μέρκελ.
Η Ελλάδα είναι ένα «τεράστιο πρόβλημα», συμπλήρωσε ο Κάουντερ. «Θα ήταν σκληρό να τεθεί η χώρα σε κηδεμονία. Ίσως όμως, στο τέλος να συμφιλιώνονταν και οι Έλληνες με την ιδέα», δήλωσε ο Γερμανός πολιτικός, σύμφωνα με το Spiegel.
Παρά ταύτα, σύμφωνα με τον Κάουντερ, η χώρα δεν πρέπει με τίποτε να βγει από την Ευρωζώνη. Αυτό θα ήταν ακόμη πιο «προβληματικό», γιατί θα δημιουργούσε προβλήματα στις αγορές και άλλων ευρωκρατών. «Αν η Ελλάδα αποφάσιζε από μόνη της να βγει από την Ευρωζώνη, αυτό βέβαια θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό», δήλωσε ο Γερμανός.

http://www.diktionews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=415&catid=39&Itemid=41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου