Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νέα "κρουαζιέρα" από Τουρκική κορβέτα στο Αιγαίο

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα εισήλθε χθες βράδυ στις 20.15 το βράδυ της Κυριακής η τουρκική κορβέτα Bandirma, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.



Η «Bandirma», προερχόμενη από Ανατολική Μεσόγειο, κινούμενη... αρχικά μεταξύ Κάσου και Κρήτης και στη συνέχεια βόρεια της Κρήτης σε διεθνή ύδατα μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Μήλου και Φολέγανδρου.

Στη συνέχεια με βόρεια πορεία κινήθηκε μεταξύ Σίφνου και Αντίπαρου και βγήκε στη 01:15 μεταξύ Τήνου και Μυκόνου κατευθυνόμενη στο λιμάνι της Σμύρνης.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούσαν το τουρκικό πλοίο, καθ' όλη τη διάρκεια του πλου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τουρκική κορβέτα βρισκόταν στον Λίβανο συμμετέχοντας στην ειρηνευτική επιχείρηση του ΟΗΕ (Uniful), απ' όπου ξεκίνησε για να επιστρέψει στο λιμάνι της Σμύρνης.


http://greece-salonika.blogspot.com/2012/01/blog-post_842.html#ixzz1l2IxeUZs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου