Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ… ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗ!




«Μείζον»  ζήτημα για τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο και τις διασυνδέσεις του με τα «αφεντικά» της μαφίας της Θεσσαλονίκης, εγείρει η φωτογραφία που αποκαλύπτει σήμερα «Το Βήμα». Ο Βελόπουλος χαμογελαστός εικονίζεται να έχει θερμή - και ιδιαιτέρως οικεία μάλιστα - χειραψία και με τον 53χρονο Δημήτρη Λαμπάκη,τον αρχηγό δηλαδή της μίας από τις τέσσερις διασυνδεόμενες εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρωθηκαν τις τελευταίες ημέρες.


Σημειώνεται ότι ο . Βελόπουλος είχε… προσωπικές επαφές και με τον δεύτερο «μαφιόζο» του κυκλώματος Μάρκο Καραμπέρη, τον οποίο μάλιστα στις τελευταίες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές είχε τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιό του ως υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μακεδονίας. Βέβαια την τελική ευθύνη της επιλογής την έχει πάντα ο Αρχηγός του κόμματος, ο Καρατζαφέρης, αυτό είναι αυτονόητο! Σε αυτόν ανήκουν, κυρίως οι ευθύνες!


Όμως ο τηλεπωλητής-Βουλευτής μη παραριστάνει την αθώα περιστερά, όταν συνέτρωγε (και μάλιστα μετά της συζύγου του) στο αριστοκρατικό ρεστοραν «Επτά Θάλασσες» ιδιοκτησίας  του άτυχου  Μαργιόλη που αυτοκτόνησε—εξ’ αιτίας των ιδίων των Μαφιόζων- πέρυσι το καλοκαίρι.     
Καταλαβαίνουμε ότι στο τραπέζι πού παρεκάθησε και ο Καρατζαφέρης θα ήταν όλα «τζάμπα»,-- στην τράκα πού λέμε-- μια και ο Μαριόλης χρωστούσε στους εκβιαστές-τοκογλύφους και αυτοί έτρωγαν και έπιναν στην υγεία του κορόϊδου πού το είχαν βάλει στο λούκι της τοκογλυφίας και μετά τον οδήγησαν στον θάνατο!!!


Ο πολιτικός υπόκοσμος αντιγράφει πλήρως τις μεθόδους του Άλ Καπόνε…


http://www.tovima.gr/society/article/?aid=439836 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου