Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η αντίχριστη εβραία διεθνίστρια Διαμαντοπούλου έκοψε πίτα χωρίς παπά στο Υπουργείο της!

Μετά τον εξευτελισμό που υπέστησαν οι ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της κυρίας Διαμαντοπούλου (!), έρχεται δεύτερο κρούσμα κατρακύλας από την πρώην συνεργάτιδα της σκληρής ανθέλληνος Θάλειας Δραγώνα.

Έκοψε πίτα στο Υπουργείο της η Διαμαντοπουλου χωρίς παπά! Πάλι καλά που ήταν βασιλόπιτα δηλαδή και όχι κανένα...ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ!!! Μιλάμε για ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ...



Δεν μας εκπλήσσει καθόλου όμως από την Αννούλα της Bilderberg! Πρόκειται για τη γνωστή κυρία που θέλει να αλλάξουμε την επίσημη γλώσσα μας σε αγγλική και διδάσκει στα παιδιά μας στα σχολεία πώς θα γίνουν..."καλοί Εβραίοι" στο μάθημα των θρησκευτικών! (Διαβάστε εδώ: http://onnedrafinas-pikermiou.blogspot.com/2012/01/bilderberg.html)



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου