Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Υποψιαστήκατε ποτέ ότι στους δίδυμους πύργους δεν έπεσαν καν αεροπλάνα; Κι όμως έτσι υποστηρίζουν κάποιοι με αποδείξεις...Δείτε τα αποκαλυπτικά videos!

Ακόμη νομίζετε πως κατά την "επίθεση" στους δίδυμους πύργους υπήρχαν αεροπλάνα; Έχει αποδειχτεί εδώ και χρόνια πως οι δίδυμοι πύργοι κατέρρευσαν από αλλεπάλληλες εκρήξεις εκρηκτικών που είχαν προτοποθετηθεί από "κάποιους" στα κτίρια, το ίδιο και το κτίριο 7 παραδίπλα που τους πρόδωσε. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως την απάτη την έστησε εξ'ολοκλήρου η CIA με την NSA για να δικαιολογήσουν το γιατί εξαπολύουν στη συνέχεια επίθεση στα...πετρέλαια του Αφγανιστάν και στον "δικό τους" άνθρωπο Μπιν Λάντεν, που πιθανότατα πίνει pina colada στη Χαβάι αυτή τη στιγμή δισεκατομμυριούχος και ξεχασμένος από τους πάντες! Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μας τον...σέρβιραν για νεκρό, αλλά πτώμα δεν είδαμε ποτέ, ενώ οι πεζοναύτες Seals που έκαναν την υποτιθέμενη επιχείρηση για να τον σκοτώσουν στο Πακιστάν σκοτώθηκαν ΟΛΟΙ σε..."ατύχημα"!

Το απίστευτο είναι ότι όλοι πιστέψαμε πως τουλάχιστον αεροπλάνα υπήρχαν για το θεαθήναι! Γελαστήκαμε όμως, δείτε στα παρακάτω videos το γιατί... Ναι καλά καταλάβατε, ούτε καν αεροπλάνα δεν υπήρξαν! Άλλωστε είναι επίσης αδιαμφισβήτητο γεγονός πως σύμφωνα με τα στοιχεία των δήθεν πτήσεων που έδωσαν στη δημοσιότητα, κανένα αεροσκάφος δε μπορεί σε μια χώρα λίγο πιο προηγμένη από την Ανταρκτική να παρεκκλίνει τόσο από την πορεία του χωρίς να γίνει αντιληπτό. Στην Ελλάδα τουλάχιστον απλά δε γίνεται, λέτε να γίνεται στις ΗΠΑ τόσο μεγάλη παρέκκλιση (μεγαλύτερη κι από το...συνολικό μέγεθος της Ελλάδας!) και να μην την πάρει είδηση κανένας; Για πόσο χαζούς μας περνούν;


Ναι καλά καταλάβατε, τα αεροπλάνα ήταν ανύπαρκτα...ήταν ολογράμματα, ακριβώς σαν εφέ του cinema! Δείτε στα videos που ακολουθούν πώς φαίνεται σε αργή κίνηση η απουσία του ενός φτερού ελάχιστα πριν τη σύγκρουση, πρόβλημα στο πρόγραμμα φαίνεται... Δείτε επίσης και πώς, ενώ σε πολλά videos αποδεικνύεται πως το αεροπλάνο είναι απάτη, στα ίδια και σε άλλα videos εμφανίζονται αποδείξεις πως μάλλον κάποια ρουκέτα "χτύπησε" το δεύτερο πύργο! Την οποία στη συνέχεια "έσβησαν" από τα...ντοκουμέντα που προβλήθηκαν στα media βεβαίως! Κάποια κάμερα συνέλαβε live την "επίθεση" στο δεύτερο πύργο και στο video της δεν εμφανίζεται live ΚΑΝΕΝΑ αεροπλάνο πριν την έκρηξη, αυτό πώς θα μας το δικαιολογήσουν; Μάλλον το πρόγραμμα δεν "έφτιαχνε" εικόνα για εκείνη την οπτική γωνία...














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου