Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

“Στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να μαδάμε τη μαργαρίτα”


“Πέρασαν δύο μήνες κι ακόμα αναρωτιόμαστε τι θα κάνει ο πρόεδρος. Δεν κατανοώ γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις. Αργήσαμε πολύ. Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος να το πει και να τρέξουν οι διαδικασίες. Δεν μπορούμε να μαδάμε τη μαργαρίτα” δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης, λίγες ώρες πριν την έναρξη της κρίσιμης συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος.
Ο κ. Σαλαγιάννης τάχθηκε υπέρ των άμεσων και καθαρών λύσεων ενώ χαρακτήρισε “αυτοκτονικό σενάριο” την πρόταση περί διαρχίας που φέρεται να εξετάζει ο Γ. Παπανδρέου. “Δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή συγκυρία και απλώς θα δυσκολέψει τα πράγματα, την ώρα που χρειάζεται εξαιρετικά μεγάλη προσπάθεια για να μην καταρρεύσει η παράταξη” ανέφερε μιλώντας στο BHMA FM. Ο βουλευτής άφησε οξύτατες αιχμές κατά του Γ. Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι “τα τελευταία χρόνια, την πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, δεν λειτούργησε κανένα όργανο, εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των ΚΤΕ”.
http://papaioannou.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου