Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Σαμαράς:"Εκλογές την Πρωταπριλιά,που γιορτάζει και το ΠΑΣΟΚ!"


Image
«Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γίνουν εκλογές και την Πρωταπριλιά, που είναι και η γιορτή του ΠΑΣΟΚ!». Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, χτες για πρώτη φορά έβαλε… σελιδοδείκτη στο ημερολόγιό του για το πότε μπορούν να στηθούν οι κάλπες.


Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση για το αν θα γίνουν εκλογές πριν ή μετά το Πάσχα, επανέλαβε τη θέση του ότι οι «οι κάλπες θα είναι πριν από το Πάσχα».

Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν ότι το χρονοδιάγραμμα για το PSI θα τηρηθεί, αλλά ετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, μία και ημερομηνία-κλειδί των εξελίξεων θεωρείται η 15η Ιανουαρίου, οπότε επιστρέφουν στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της τρόικας. Όπως τονίζουν στελέχη του κόμματος, αν υπάρξει εμμονή στο θέμα νέων μέτρων, η μόνη λύση θα είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες, ώστε να υπάρξει νωπή λαϊκή εντολή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου