Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

«Μάτια» της Τουρκίας στο διάστημα


Από το διάστημα φιλοδοξεί να βλέπει  «στο πιάτο» – και έτσι να εποπτεύει – όλη  την επικράτεια αλλά και τα σύνορά της η Τουρκία!
Η κινητικότητα σε όλα τα σύνορα -  προφανώς και τα ελληνικά σε ‘Εβρο και Αιγαίο- θα παρακολουθείται μέσα από μια εναέριας πλατφόρμας που θα αναπτυχθεί  στον αέρα σε απόσταση 20 χιλιομέτρων  (63.000 πόδια) από την Γή. Η βάση παρακολούθησης θα είναι σε ύψος  που δεν θα μπορούν να την φθάσουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Με την πλατφόρμα  θα μπορεί να παρακολουθείται επί 24ωρου βάσεως αδιάκοπα η Τουρκία και πρώτα τα ΝΑ σύνορά της. Στόχος είναι η υλοποίηση του εν λόγω σχεδίου εντός περίπου τριών ετών.  Την  αποκλειστική είδηση αναφέρει η  Sabah  στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο « Στρατηγείο στο διάστημα στον πόλεμο με την τρομοκρατία» .
Κατ ‘αυτόν τον τρόπο, αναφέρει η εφημερίδα, θα αρχίσει η περίοδος του «Εγγύς διαστήματος» των τουρκικών Ενόπλων δυνάμεων στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας (έτσι έχει καθιερώσει να αναφέρει τις συγκρούσεις με τους Κούρδους αντάρτες!).

prionokordela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου