Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά με την τρόικα


 Σε καλό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά με την τρόικα
Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Οικονομικού Επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας με το κλιμάκιο της Τρόικας, που επικεντρώθηκε σε ουσιαστικά και τεχνικά θέματα.
Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τις εξελίξεις γύρω από το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, ωστόσο, δεν ετέθη θέμα της μείωσης του 13ου και 14ου μισθού, ενώ εκτίμηση στελεχών του κόμματος είναι πως ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, αλλά μόνον σκέψεις και συζητήσεις.
Το οικονομικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε τις γνωστές θέσεις του κόμματος σε θέματα φορολογίας και ανάπτυξης.
Στελέχη, πάντως, που παρέστησαν στη συνάντηση, εκφράζοντας την προσωπική τους εκτίμηση, εξέφραζαν την άποψη ότι «είναι σαφές πως σιγά σιγά το καράβι στρίβει», καθώς, όπως πρόσθεσαν, φαίνεται πως τα στελέχη της τρόικας αρχίζουν και κατανοούν την ανάγκη να υπάρξουν και μέτρα που θα οδηγούν στην ανάπτυξη, ενώ φαίνεται πως προβληματίζονται και για σειρά μέτρων που δεν έχουν μέχρι σήμερα ουσιαστικά αποτελέσματα.
Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά, μετείχαν ο κ. Ιωάννης Μουρμούρας, υφυπουργός Οικονομικών, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αν. Τομεάρχης Οικονομίας, ο κ. Νότης Μηταράκης, αν. Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης, σύμβουλος του Προέδρου του κόμματος.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου