Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μέσω του...Αντώνη Λιβάνη ο Παπανδρέου "έφαγε" το διευθυντή των Επίκαιρων Σπύρο Τρίψα!

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΒΑΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ... ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.!

ΠΩΣ Ο ΤΡΙΨΑΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ,
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Με πρόσχημα ότι θα πρέπει να γίνουν περικοπές διαφώνησε ο Ηλίας Λιβάνης με τον διευθυντή του περιοδικού Σπ. Τρίψα. Τι ακριβώς έγινε θα σας το αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως. Ο Η. Λιβάνης ζήτησε από τον διευθυντή του να διώξει τον αρχισυντάκτη Παντελή Ζήλο, γνωρίζοντας ότι ο Σπύρος Τρίψας δεν θα αποδεχόταν μια τέτοια απόλυση. Επειδή ο Λιβάνης δεν έκανε πίσω, ο Τρίψας έδωσε, προς τιμήν του, τη δική του παραίτηση.



Το ρεπορτάζ όμως, έχει μεγαλύτερο βάθος. Το Fimotro είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πατέρας του Ηλία Λιβάνη, Αντώνης, έχει ανοιχτούς διαύλους με την οικογένεια Παπανδρέου, παρά τις κατά καιρούς επιθέσεις του περιοδικού, για τη γραμμή του οποίου διαχωρίζει την θέση του. Αυτός που ενοχλήθηκε από το πρωτοσέλιδο της προηγούμενης εβδομάδας ήταν ο ίδιος ο Νίκος Παπανδρέου. Που όπως συνηθίζει, με ένα τηλέφωνο "καθαρίζει" τους μη αρεστούς!


fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου