Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η Alex Pak κατέθεσε αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα


Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, υπέβαλε η εταιρεία Alex Pak. Oπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση της εταιρείας την τελευταία δεκαετία έχουν πραγματοποιηθεί αλλεπάλληλες αυξήσεις κεφαλαίου συνολικού ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση αποδίδει τις δυσμενείς εξελίξεις για την εταιρεία αφενός στην κρίση και αφετέρου στις απαράδεκτες πράξεις μικρής μερίδας προμηθευτών, οι οποίοι προεισέπραξαν και προσφράγισαν μεταχρονολογημένες επιταγές της εταιρείας πριν από τη λήξη τους.

Η αίτηση για την υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι, κατά τη διοίκηση, χωρίς σκοπιμότητα και αποτελεί μία αναγκαστική κίνηση άμυνας και ανασύνταξης δυνάμεων για να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχίσει η επιχειρηματική πορεία των περίπου σαράντα ετών της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, η ΓΣΕΕ αλλά και τα Εμποροϋπαλληλικά Κέντρα ανά την Ελλάδα έχουν στραφεί κατά της εταιρείας λόγω του μέτρου για την εκ περιτροπής εργασία που έχει εφαρμόσει η διοίκηση της ALEX PAK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου