Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζει να λαμβάνει υποσχέσεις ο Δήμαρχος...



Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με τον οποίο συζήτησε για θέματα πρόληψης και προστασίας του Δήμου όσον αφορά την εγκληματικότητα. Ο Δήμαρχος, παρ’ όλες τις δυσκολίες που περνάει το συγκεκριμένο Υπουργείο, φαίνεται και υποστηρίζει πως απέσπασε δέσμευση από τον Υπουργό ότι με τον καινούργιο χρόνο θα ενισχυθεί ο Δήμος με νέες δυνάμεις για την προστασία της ευρύτερης περιοχής.

Το ερώτημα που καθίσταται βέβαια προφανές είναι κατά πόσον όλες αυτές οι δεσμεύσεις που λαμβάνει κατά καιρούς ο Δήμαρχος θα υλοποιηθούν ποτέ. Το νούμερό τους αγγίζει δυσθεώρητα ύψη και είναι φανερό πως σε καιρούς λιτότητας σαν αυτούς που διανύουμε είναι μάλλον απίθανη η μετατροπή της Ραφήνας (εκ μέρους του κράτους) σε πρότυπο πόλης, με την τεράστια δαπάνη που απαιτείται!
Ας κρατάμε λοιπόν "μικρό καλάθι" γιατί, τουλάχιστον για τους γνωρίζοντες τι συμβαίνει στην κοινωνία και στο κράτος, θα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα κυβερνητικά λόγια και στην πράξη. Αν κάποιοι έχουν τη διάθεση να τα πιστεύουν αμασητί φοβούμαστε ότι θα βρεθούν προ εκπλήξεως, ειδικά από αυτή την κυβέρνηση που εξελέγη με κεντρικό προεκλογικό άξονα το ψέμα!
Μακάρι να διαψευσθούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου