Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

"Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ"

"Η Κύπρος στο μεταίχμιο της τουρκοποίησης" 

Άμεσος ανασχεδιασμός κινήσεων επιβάλλεται σύμφωνα με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο, που επισημαίνει ότι η Κύπρος βρίσκεται στο μετέχμιο της τουρκοποίησης. Δεν υπάρχουν, δυστυχώς, άλλα περιθώρια "πειραματισμών και ερασιτεχνισμών" στο Κυπριακό, ανέφερε στην Χριστουγεννιάτικη εγκύκλιο του, που αναγνώστηκε στους ιερούς ναούς.

Ο Κύπρου Χρυσόστομος καταγγέλλει πλεκτάνες των Τούρκων και των συμμάχων τους και προειδοποιεί για τον κίνδυνο επιβολής εθνικά καταστροφικής λύσης!

"Όπως αιρόμενοι όλοι στο ύψος των περιστάσεων, παραμερίσουμε οποιεσδήποτε διαφορές τακτικής και επιδιώξουμε, όλοι μαζί, μια λύση βασισμένη στις ευρωπαϊκές αρχές και στα ανθρώπινα δικαιώματα", υπογραμμίζει. Στην εγκύκλιό του έκανε επίσης λόγο για "πρωτοφανή ηθικό ξεπεσμό και φοβερή εξαχρείωση της κοινωνίας μας"!




http://mantatanews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου