Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Βουλιάζει το "καράβι" του Καρατζαφέρη



Είναι γεγονός ότι τα δημοσκοπικά αποτελέσματα του ΛΑΟΣ δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ευφορία και ο πάντοτε ετοιμοπόλεμος αρχηγός του, θεώρησε σκόπιμο να προβεί χθες σε βαρυσήμαντες δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες απαιτεί όρους για την παραμονή του στην κυβέρνηση!
Ο ογκόλιθος αυτός της πολιτικής, χωρίς την υποστήριξη του οποίου η χώρα θα είχε ήδη χρεοκοπήσει, προκειμένου να συνεχίσει να σώζει το έθνος, απαιτεί κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις από τα υπόλοιπα κόμματα:
Για αρχή επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ και το επιπλήττει γιατί λέει κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο αρχηγός του.  Μάλλον οι σύμβουλοι του κ. Καρατζαφέρη παρέλειψαν να τον ενημερώσουν ότι στις δημοκρατίες τα κόμματα ακολουθούν κάποιες καταστατικές διαδικασίες για να εκλέξουν πρόεδρο.  Μέχρι τότε, ο κ. Παπανδρέου, μας αρέσει ή όχι, είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.  Κατόπιν  ο κ. Καρατζαφέρης διατάζει το ΠΑΣΟΚ να εκλέξει πρόεδρο έως τις 15 Ιανουαρίου.
Στη συνέχεια έρχεται η σειρά της Ν.Δ., η οποία, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εταίρο, θα πρέπει να αποφασίσει αν θα λειτουργεί ως αντιπολίτευση ή ως κυβέρνηση.  Εδώ οι σύμβουλοι ίσως παρέλειψαν να του πουν για τη συμφωνία Παπανδρέου – Σαμαρά, αναφορικά με τη διάρκεια της κυβέρνησης και το σκοπό σύνθεσής της.
Ο τρίτος όρος του κ. Καρατζαφέρη είναι ένας ριζικός ανασχηματισμός της κυβέρνησης από όπου θα προκύψουν 10 υπουργοί και 3 αντιπρόεδροι.  Για τον εαυτό του θα ήθελε τη θέση του τρίτου αντιπροέδρου, αλλά δέχεται να μας κάνει το χατίρι να μην ορκιστεί, προκειμένου να σωθεί η πατρίς.
Και βέβαια για το τέλος, διατάζει την παράταση της εκλογικής ημερομηνίας επ’ αόριστον.
Βουλιάζει το καράβι…

ΚΦ

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου