Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ερντογάν ανάρρωσε και...απειλεί!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Όχι μόνο ανάρρωσε, αλλά έκανε και σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών! Ο Τούρκος πρωθυπουργός, που δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι βαριά άρρωστος, φαίνεται πως ανάρρωσε για τα καλά, μετά την περιπέτεια της υγείας του , με συνέπεια να κάνει και μία σύσκεψη με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Πιο συγκεκριμένα συζήτησε με τους επιστήμονες του τουρκικού ερευνητικού ινστιτούτου TUBITAK τα μελλοντικά σχέδια του ινστιτούτου και ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη εάν δεν μπορεί να κατασκευάσει τα οπλικά συστήματα που χρειάζεται!
Με λίγα λόγια ο Τούρκος πρωθυπουργός, επανέφερε στο προσκήνιο μία άποψη που είχε διατυπώσει και παλαιότερα, πως η Τουρκία θα γίνει ισχυρή μόνο όταν μπορέσει να απεξαρτηθεί από ξένες δυνάμεις και να παράγει μόνη της τα οπλικά συστήματα που έχει ανάγκη η χώρα.

Η συγκεκριμένη κίνηση ανήκει σε ένα ευρύτερο πλάνο του Ταγίπ Ερντογάν , το οποίο θέλει να καταστήσει την Τουρκία ισχυρή δύναμη και εκτός των συνόρων της, για να έχει τον έλεγχο όχι μόνο ανατολικά , αλλά με το βλέμμα στραμμένο και προς...δυσμάς!

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου