Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πραξικοπήματα και στην Υγεία κάνει το ΠΑΣΟΚ!


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με προφάσεις νομιμότητος η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, με υπηρεσιακό σημείωμα, προχωρά σε αιφνιδιαστικές κρίσεις Διευθυντών και Υποδιευθυντών των νοσοκομειακών μονάδων, με τα δικά της υπηρεσιακά συμβούλια εις γνώση του Υπουργού, καλύπτοντας κατά αυτό τον τρόπο τις διοικητικές δομές για μια τριετία. Η ίδια τακτική, ως διαφαίνεται, θα προχωρήσει και στις άλλες Υγειονομικές Περιφέρειες.
      
Η πραξικοπηματική αυτή ενέργεια του Υπουργείου Υγείας παραβιάζει κάθε νόημα και κάθε αρχή χρηστής διοίκησης, τη στιγμή που η Κυβέρνηση αυτή έχει καθορισμένο ρόλο, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Για τους λόγους αυτούς, η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα αναγνωρίσει τις κρίσεις αυτές».

gigakosmos.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου