Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ψέμματα και μέσα στο σπίτι του πρέπει να λέει πλέον ο ΓΑΠ

Ένα ψέμα που αφορά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου και τις διεργασίες που προηγήθηκαν ,είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στην μαραθώνια συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Μέλος του Π.Σ. κατά την τοποθέτηση του στράφηκε προς το μέρος του ΓΑΠ και του είπε :«Πρόεδρε η σφαίρα που μας αποτελείωσε ήταν ότι βάλαμε στην κυβέρνηση υπουργούς από τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό. Για ποιό λόγο δεν προσπαθήσαμε να μπει στην κυβέρνηση ο Κουβέλης με στελέχη απο την Δημοκρατική Αριστερα που είναι και συγγενικός μας χώρος;».

Ο κ. Παπανδρέου στράφηκε προς το μέρος του μέλους του Πολιτικου Συμβουλίου και απάντησε: «Μα προτείναμε στον κ. Κουβέλη να πάρει μέρος κι εκείνος αρνήθηκε». Ομως, συμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Κουβέλης ουδέποτε δέχθηκε πρόταση συμμετοχής στην κυβέρνηση Παπαδήμου απο τον κ. Παπανδρέου.

Προφανώς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιστρατευσε ένα ψέμα για να σταματήσει η συζήτηση μέσα στο Πολιτικό Συμβούλιο αφου κατάλαβε ότι αντίστοιχο ζήτημα θα έβαζαν στη συνέχεια και άλλα μέλη του.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/12/blog-post_314.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου