Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυση κατά της Τουρκίας για τις πυρκαγιές από το Δήμο Ζαχάρως!


Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, περί διάθεσης μυστικών κονδυλίων για φωτιές στα ελληνικά δάση κινητοποίησαν τον πυρόπληκτο Δήμο Ζαχάρως, ο οποίος στρέφεται με μήνυση κατά της Τουρκίας στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για τις φονικές πυρκαγιές του 2007.
Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Λαμπρόπουλοςστον ΙΟΝΙΟΝ FM, «η απόφαση ελήφθη ομόφωνα».
Παράλληλα πρόσθεσε:
«Ο Δήμος Ζαχάρως είναι ο πιο κατεστραμμένος δήμος του αιώνα από τις πυρκαγιές». Μετά τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, εμείς έχουμε και θεσμική, αλλά και ηθική υποχρέωση να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση».
Υπενθυμίζεται ότι η καταστροφική πυρκαγιά στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2007 προκάλεσε το θάνατο 36 ανθρώπων και κατέκαψε εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε», τόνισε στον ΙΟΝΙΟΝ FM ο κ. Λαμπρόπουλος. «Μην ξεχνάτε είπε, πως είχαμε τόσους νεκρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου