Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

"Οι κερατάδες"...και το μπάχαλο στο Mega!

Άλλα έλεγε ο Τσίμας κι άλλα του 'βαζαν στις "καρτέλες"...

Εξερράγη ο Τσίμας. "Αυτοί οι κερατάδες (οι μεγαλοφοροφυγάδες, μεγαλοοφειλέτες και τα άλλα καλά παιδιά, που βγάζουν στη ζούλα το χρήμα έξω) , πρέπει κάποτε να πληρώσουν" , έλεγε ο Τσίμας, ενώ η κάρτα στο κάτω μέρος της οθόνης έλεγε άλλα: "Χωρίς στοιχεία στιγματίζονται αθώοι και ένοχοι".

Ακόμη κι όταν ο Τσίμας (μετά τους κερατάδες που εκστόμισε) χαρακτήριζε σαν ακτίδα φωτός την περίπτωση των δύο εισαγγελέων (Πεπόνη και Μουζακίτη) , που δεν πρέπει να κλείσει, από κάτω του 'γραφαν: πρέπει να κατονομάσουν τα συμφέροντα που καταγγέλλουν.

Βλέποντας το αλαλούμ η Τρέμη, από μόνη της (ή καθ' υπόδειξη απ' το κοντρόλ) του 'κανε ερώτηση επί της τελευταίας κάρτας. "Δεν πρέπει να κατονομάσουν τα συμφέροντα, Παύλο; " .
"Και αυτό" , απάντησε ο Παύλος...

Άλλα αντ' άλλων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου