Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κείμενο 12 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για «το παρόν και το μέλλον της Κεντροαριστεράς»



Μεταξύ των βουλευτών που υπογράφουν το κείμενο είναι και ο Χ.Καστανίδης
Ένα 24ωρο μετά την ηχηρή παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος δήλωσε ότι ο Γ.Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, 12 βουλευτές του κόμματος -μεταξύ των οποίων και ο Χ.Καστανίδης- προχώρησαν στην υπογραφή κειμένου, με το οποίο ζητούν μία νέα ιδρυτική διακήρυξη της κεντροαριστεράς. Ως προς την παραίτηση του Γ.Παπανδρέου από την πρωθυπουργία κάνουν λόγο για ανατροπή εκ των έσω. 


Το κείμενο έχει τίτλο «Το παρόν και το μέλλον της Κεντροαριστεράς» και το υπογράφουν οι βουλευτές:

Γιουματζίδης Βασίλης, βουλευτής Πέλλας, Δημητρουλόπουλος Τάκης, βουλευτής Ηλείας, Θεοδωρίδης Ηλίας, βουλευτής Πέλλας, Θεοχάρη Μαρία, βουλευτής Καρδίτσας, Κασσάρας Γιώργος, βουλευτής Δωδεκανήσου, Καστανίδης Χάρης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Κυριακοπούλου Μαρία, βουλευτής Αχαΐας, Μιχελογιαννάκης Γιάννης, βουλευτής Ηρακλείου, Μίχος Λάμπρος, βουλευτής Β' Αθηνών, Παραστατίδης Θεόδωρος, βουλευτής Κιλκίς, Τεκτονίδου Κυριακή, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, βουλευτής Αχαΐας. 


Το δικό μας σχόλιο: Ιδέα μας είναι ή όλοι αυτοί είναι του Παπανδρεϊκού μπλοκ; Μάλιστα με 3 εξ'αυτών είχε μόλις χθες, όπως διέρρευσε, συνάντηση στην Ιπποκράτους ο Παπανδρέου! Τι σκαρώνει πάλι ο Jeffrey για να αγκιστρωθεί κι άλλο στην καρέκλα και να να εξασκεί την εθνοκαταστροφική "πολιτική" του; Δε θα εκπλαγούμε εάν μετά από αυτό το αίτημα εμφανιστεί ο ίδιος που θα κάνει τη "νέα" αυτή ιδρυτική διακήρυξη!


http://aegaio.blogspot.com/2011/12/12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου