Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Καταδικάστηκε ο αναρχικός Γιώργος Βογιατζής-Βούτσης



Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, όπως ακριβώς και η πρωτόδικη ποινή, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο αναρχικός Γιώργος Βογιατζής- Βούτσης, γιος του στελέχους του ΣΥΝ Νίκου Βούτση, ο οποίος κατηγορείτο για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη, στις 3 Οκτωβρίου 2007. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς έχει αποφυλακιστεί ήδη από τον Αύγουστο του 2010, έχοντας εκτίσει την ποινή του.

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του, κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι θα την επαναλάβει, ενώ τόνισε ότι η ιδεολογική του τοποθέτηση δεν θα του επέτρεπε να χρησιμοποιήσει βία κατά ανθρώπων.

Προηγήθηκε η κατάθεση του πατέρα του, Νίκου Βούτση, ως μάρτυρα υπεράσπισης, ο οποίος ανέφερε ότι έμεινε έκπληκτος με την ενέργεια του γιου του. «Μόνο ο ίδιος μπορεί να πει γιατί το έκανε αυτό. Είναι μια πράξη που με υπερβαίνει από πλευράς επιλογών. Δεν έχω αυτή την ιδεολογική κατεύθυνση, ωστόσο κατανοώ πώς η νεολαία αντιδρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου