Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Μεγαλη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ στο Ηράκλειο Κρήτης!

Μεγαλειώδη νίκη πέτυχε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ στο Ηράκλειο Κρήτης,διαψεύδοντας έτσι τις Κασσάνδρες που έλεγαν ότι ακόμα και αυτός ο γαλάζιος «πνεύμονας» που κρατιόταν τόσα χρόνια στη Κρήτη, θα σβήσει, λόγω Ντόρας.

Σημειωτέον ότι, η ΔΑΠ ΑΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, είχε στηρίξει ξεκάθαρα στις εσωκομματικές εκλογές για εκλογή Προέδρου της ΝΔ, τον Αντώνη Σαμαρά. Κάτι καλό, εδώ και τουλάχιστον 6 χρόνια, φαίνεται να ‘γίνεται’ εκεί κάτω!

Για την ιστορία, η ΔΑΠ ΑΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κέρδισε τη πόλη με 318 ψήφους διαφορά από τη δεύτερη ΠΑΣΠ. Η ΔΑΠ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ και η ΔΑΠ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ, απέκτησαν αυτοδυναμία έναντι της ΠΑΣΠ. Η ΔΑΠ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ κέρδισε με πολύ μεγάλη διαφορά τη ΠΑΣΠ, η ΔΑΠ ΙΑΤΡΙΚΗΣ καταπόντισε τη ΠΑΣΠ αλλά, έχασε για 6 ψήφους από τα Αριστερά σχήματα. Ενώ σε ντέρμπι εξελίχθηκαν οι αναμετρήσεις σε Χημικό και Βιολογικό, όπου η ΠΑΣΠ κέρδισε για 1 και 14 ψήφους αντίστοιχα και στο απόλυτο ντέρμπι, η ΔΑΠ Τ.Ε.Τ.Υ. ήρθε ισοπαλία με τη ΠΑΣΠ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου