Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Κώστας Καραμανλής: "Όχι στην συνενοχή που ζητάει ο Παπανδρέου"!

ImageΈστω και αργά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής "ξαναπαίρνει τ'όπλο του" και ξαναγίνεται ο γνωστός πατριώτης που τόσοι Έλληνες είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους: Μέσω συνεργατών του παρενέβη στο θέμα της κρίσιμης σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, στηρίζοντας ουσιαστικά τη στρατηγική του «όχι» στη συνενοχή που ζητήθηκε σήμερα από τον Αντώνη Σαμαρά.


«Σε καμία περίπτωση η ΝΔ δεν πρόκειται να υποκύψει σε εκβιαστικά διλήμματα του κ. Παπανδρέου και της κυβέρνησής του», τόνισαν χθες οι στενοί του συνεργάτες, στέλνοντας έτσι μήνυμα τόσο στον κ. Σαμαρά όσο και στον πρωθυπουργό.

Το γεγονός ότι μόνος του σε αυτή την δύσκολη φάση και χωρίς να υπάρχει περίπτωση προσυνεννόησης του ιδίου με τον Α.Σαμαρά, καθώς οι δύο πολιτικοί έχουν πολύ καιρό να συναντηθούν και να μιλήσουν πολιτικά κάνει την παρέμβασή του ακόμα πιο ουσιαστική.

Ο πρώην πρωθυπουργός στηρίζει με την κίνηση και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, χωρίς όμως να είναι γνώστης της συνολικής στρατηγικής. Πρόσωπα που συνομιλούν τακτικά μαζί του σημειώνουν ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά σημειώνει ότι το πρόβλημα το έχει ο κ. Παπανδρέου, οποίος παρά το ότι έχει άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα δείξει -εφόσον τις προκηρύξει- ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου