Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Παπανικολάου κατά Διαμαντοπούλου σε ανοιχτή σύγκρουση για την Παιδεία!

Πόλεμος του "γαλάζιου" ευρωβουλευτή και του υπουργείου Παιδείας

Σκληρή απάντηση έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Παπανικολάου στο υπουργείο Παιδείας, που λίγη ώρα πριν είχε κάνει λόγο για ανακριβή στοιχεία που μετέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο ευρωκοινοβούλιο, σχετικά με την απορρόφηση από την χώρα μας των κοινοτικών κονδυλίων για την Παιδεία.  

Μεταξύ άλλων, ο «γαλάζιος ευρωβουλευτής αναφέρει: Επί μακρόν η κυβέρνηση αμφισβητεί τα στοιχεία που παραθέτει η Νέα Δημοκρατία. Τώρα αμφισβητεί και τα στοιχεία που παραθέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Προφανώς η κυβέρνηση κατέχει τη μόνη αλήθεια και αφού περί στοιχείων ο λόγος ας μας απαντήσει και σε κάτι ακόμα που δεν σχολίασε: Μειώθηκαν ή δεν μειώθηκαν σε ποσοστό κάτω του 3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την εκπαίδευση στην Ελλάδα στον προϋπολογισμό του 2011;»

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/134304/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου