Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ποινικές εξελίξεις της υπόθεσης του Ντομινίκ Στρος Καν

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΝΤ ενημερώθηκε σχετικά με τις ποινικές εξελίξεις στο θέμα των κατηγοριών κατά του επικεφαλής του Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν, για σεξουαλική επίθεση εις βάρος καμαριέρας του ξενοδοχείου που διέμενε στη Νέα Υόρκη και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός τη Δευτέρα, θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της υπόθεσης.

"Το ΔΝΤ και η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις" δήλωσε η εκπρόσωπος του Ταμείου Καρολάϊν Άτκινσον.

Η κ. Άτκινσον στο περιθώριο των δηλώσεων προς τον Τύπο, ενημέρωσε ότι ο επικεφαλής του διεθνούς Οργανισμού βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για ιδιωτικούς λόγους και έτσι δεν καλύπτεται από την ασυλία που προστατεύει τα μέλη του ΔΝΤ κατά την εκτέλεση της αποστολής τους, ενώ διευκρίνισε ότι το ξενοδοχείο, που φέρεται να συνέβη το περιστατικό, δεν περιλαμβάνεται στην λίστα αυτών με τα οποία έχει σύμβαση το Ταμείο για τη φιλοξενία των μελών του.

Η ενημέρωση επί του ποινικού θέματος του ζητήματος, έγινε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο και δεύτερο στην ιεραρχία του ΔΝΤ, Τζον Λίπσκι, καθώς και από το Γενικό Σύμβουλο, Σον Χάγκαν.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου