Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

30 χρόνια Ελλάδα - Ευρώπη

 "Δε θα μας δέσουν στο άρμα του δικού τους αδιεξόδου, όχι εκβιασμούς στη Νέα Δημοκρατία! Είμαστε Έλληνες, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!"


Με τα λόγια αυτά ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας στα θέματα της οικονομίας, σε χθεσινή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Συναίνεση για νέο μνημόνιο που ζητά η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρξει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο επιδεικνύει στάση μεγάλης υπευθυνότητας και σταθερότητας στις θέσεις και τις προτάσεις του παρά τις τεράστιες πιέσεις που ασκούνται στο πρόεδρο Σαμαρά από εγχώρια και εξωχώρια κέντρα λήψης αποφάσεων!

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν όλοι οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (πλην του δικαιολογημένου απόντα κου Τσουκαλά που έμεινε στις Βρυξέλλες για σοβαρό εθνικό θέμα) και πήραν όλοι τους το λόγο για μια σύντομη τοποθέτηση, με πρώτη την κα Γιαννάκου. Ακολούθησαν οι κυρίες και κύριοι Κράτσα, Παπαστάμκος, Πουπάκης, Κουμουτσάκος.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Γ.Παπανικολάου ανακοινώνοντας την εκλογή του από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ως αρμόδιου εισηγητή για να προτείνει τις αναγκαίες αλλαγές στο κείμενο της Συνθήκης Σένγκεν, που αφορά τη λαθρομετανάστευση, μετανάστευση και μετακίνηση για τους ευρωπαίους πολίτες εντός των χωρών της Ε.Ε.. "Να ενισχυθεί η Frontex και να δημιουργηθεί ευρωπαϊκή ακτοφυλακή" είπε ανάμεσα σε άλλα που προκάλεσαν διθυραμβικές αντιδράσεις στο κοινό ο Γιώργος Παπανικολάου.


Τριάντα ολόκληρα χρόνια από την ιστορική στιγμή που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραφε την είσοδο της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, φαίνεται ξεκάθαρα πως η υπεύθυνη πολιτική δύναμη που τότε πέτυχε την είσοδο αυτή είναι η ίδια που και σήμερα αγωνίζεται και πιστεύει στη διατήρηση της συνοχής και της αντοχής του άρματος της Ενωμένης Ευρώπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου