Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντόρα παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να μπει στην Βουλή


Όπως διαβάζουμε στα ενημερωτικά δελτία, κατά την διάρκεια χθεσινής ομιλίας της σε αποθήκη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε τη βεβαιότητα πως“μόνη ή με παρέα” η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή. Ο αριθμός των μελών της πλησιάζει τις 20.000 και όπως είπε “τα διάφορα γκάλοπ που εμφανίζουν τη Συμμαχία με ποσοστά κάτω του 3%, όπως στην Κρήτη, θα τα πάρει ο αέρας, μαζί με την αξιοπιστία αυτών που τα οργάνωσαν, το βράδυ των εκλογών”.
Ήταν η είδηση της ημέρας και μας ξέφυγε, ζητούμε συγνώμη. Ούτε λίγο ούτε πολύ η κ. Μπακογιάννη παραδέχεται ότι μόνη της δεν μπορεί να μπει στην Βουλή και αποκαλύπτει ότι θα μπει με “παρέα”. Λέτε να βρει παρέα στον … “Τρίτο Πόλο” που λέγεται ότι ετοιμάζει με τον Μάνο, τον Ανδριανόπουλο, τον (μέγιστο ανθέλληνα) Βερέμη, το “Forum για την Ελλάδα”, τους “Δημιουργικούς Πολίτες” και άλλες παρέες που δεν τις γνωρίζει ούτε η μαμά τους;
Χλωμό το βλέπω, αν και το εύχομαι, επειδή θα γελάσουμε πολύ στην προεκλογική περίοδο!

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου