Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τι είδε ο Καρατζαφέρης και πανικοβλήθηκε



Λίγο τα προξενιά, λίγο τα όσα είδε να συμβαίνουν εντός και κι εκτός παρασκηνίου για το μέλλον της χώρας μας και ανατρίχιασε και έτσι ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποφάσισε να μην συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Είχα τέσσερις υπουργούς και συγκυβερνούσα. Φανταστείτε τι είδα για να τα κλωτσήσω όλα αυτά» είπε απόψε ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ στο MEGA. Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρχαν … δρομολογήσεις σε πολιτικό επίπεδο που δεν τον έβρισκαν σύμφωνο.

Αποκαλύπτουμε όμως σήμερα κατά αποκλειστικότητα τι είδε ο κ. Καρατζαφέρης. Προσέξτε τα κόκκινα βέλη που δείχνουν ότι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ είδε τον Χάρο με τα μάτια του. Συνάντησε το τέρας της εκλογικής αποκάλυψης και ένιωσε την καυτή ανάσα του Αντιμνημονιακού Αγώνα.


http://ixnos1.blogspot.com/2012/02/blog-post_5552.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου